Nyheter

Save the date: Värmland i EU

Den 30 mars bjuder Region Värmland in till den årliga konferensen Värmland i EU, i år med fokus på kompetensförsörjning. Se till att spara datumet i din kalender redan nu!

Vad är på gång i din organisation?

På arbetsmötet den 13 januari fanns det möjlighet att lämna in pågående processer kopplat till Värmlandsstrategins insatsområden, som ett komplement till workshopen. Vi behöver fler exempel.

120 deltagare samskapade Värmlands nuläge 

Över 100 pers från olika organisationer delade lärdomar kring insatser, utvecklingsprocesser och annat som pågår. Tillsammans bidrog de till Värmlands nulägesanalys – ett beslutsunderlag för framtiden.

Extramaterial för dig som vill ha mer

Se filmen från konferensen Värmland 2040 och ta del av föreläsarnas länkar fulladdade med kunskap. Perfekt för dig som vill fördjupa dig ytterligare.

Förändringshandboken är här

Handboken finns för för dig som vill koppla Värmlandsstrategin till planer och styrdokument. Den fokuserar på förändringsteori som synliggör vilka förändringar en satsning ska åstadkomma över tid. Löser vi de samhällsutmaningar som vi vill?

Nu drar vi igång årshjulet 2023!

Värmlandsstrategins årshjul innehåller tre mötestillfällen per år där vi träffas med fokus på uppföljning och lärande. Den gemensamma uppgiften är att identifiera Värmlands nuläge och utifrån det skapa träffsäkra insatser för framtiden. Välkommen att delta! 

Följ livestreamen från Värmland 2040

Sista anmälningsdagen har passerat och konferensen är fullsatt. Om du inte har fått plats är det ingen fara. Det går fint att följa livesändningen från dagen.

Inbjudan till Värmland 2040-konferensen

Den 10 november blir det en heldag på temat: Redo för omställning? Utgångspunkten är Värmlandsstrategin och hur vi tillsammans ska bära oss åt för att utveckla vårt län.

Tyck till om handlingsplan

Digital infrastruktur är en viktig del i länets utveckling. Nu finns ett förslag på ny handlingsplan som du kan lämna synpunkter på.

Boka in höstens konferens!

Den 10 november går vi igenom resultat kopplade till Värmlandsstrategin, byter erfarenheter och får nya tankar in i arbetet med att utveckla Värmland.

Nulägesanalysen – Hur går det för Värmland?

Värmlandsstrategin 2040 innehåller 13 mål inom fyra insatsområden som kommer att följas upp regelbundet. Nu finns en första nulägesanalys.

Se konferensen i efterhand

Missade du den digitala konferensen om Värmlandsstrategin den 8 oktober? Ingen fara. Det går bra att ta del av webbsändningen i efterhand.

John Holmberg: Därför behöver vi modiga ledare

En kryssning i all ära, men för att utforska nya vatten krävs även expeditioner. Det menar John Holmberg som föreläser om framtidens ledarskap.